Boråstapeter tapetoi Imatran lomamuistot kotisi seinille

Loma Imatralla voi olla ikimuistoinen ja jos olet innokas valokuvaaja, tulet varmasti ottaneeksi lukemattoman määrän kuvia lomasi aikana. Upeimmat kuvat on mukava saada näkyvälle paikalle omassa kodissa loman jälkeen, sillä näin Imatran lomamuistot pysyvät aina näkyvillä. Boråstapeter eli suomeksi Kotitapetti tarjoaa tähän oivallisen ratkaisun: valokuvatapetit omista valokuvista! Kerromme tässä artikkelissa askel askeleelta, kuinka Boråstapeter auttaa sinua tapetoimaan rakkaimmat Imatran lomamuistosi kotisi seinille!

Talleta Imatran lomamuistot näyttävästi

Rakkaimmat Imatran lomamuistot kannattaa tallettaa näyttävästi, sillä niistä on mukava ammentaa jaksamista arkeen silloinkin, kun arki on syystä tai toisesta haastavaa. Yksi näppärä keino on näyttävien kuva-asetelmien loihtiminen kodin seinille. Tätä varten kannattaa suurentaa ja kehystää loman parhaat kuvamuistot. Tämän jälkeen niistä voi sommitella seinälle näyttävän asetelman.

Toinen hyvä vaihtoehto on valokuvatapetin teettäminen loman parhaasta kuvasta. Laadukkaat valokuvatapetit tarjoaa boråstapeter – tapettien erikoisverkkokauppa. Voit tapetoida näyttävällä valokuvatapetilla vaikkapa huoneen yhden seinän ja maalata sen muut seinät tapettiin sopivalla maalilla. Tämän jälkeen voit sommitella näyttävän kollaasiseinän yhdelle maalatuista seinistä muista upeista lomakuvista. Näin huoneeseen tulee upea tunnelmaa ja siellä tuntuu aivan siltä, kuin rakas Imatra olisi edelleenkin ihan lähellä!

Kuinka tilaan valokuvatapettia Imatran lomamuistoista?

Valitse ensiksi Imatran lomakuvista se kaikista paras ja kaikista rakkain. Valinta voi olla vaikea, mutta mieti valintaa tehdessäsi myös, mikä ottamistasi lomakuvista näyttäisi parhaalta kotisi seinällä.

Kun valinta on tehty, siirry tilaamaan valokuvatapetti omasta kuvasta Kotitapetin näppärällä työkalulla. Ensiksi sinun tulee ladata valitsemasi lomakuva Kotitapetin näppärään työkaluun. Tämän jälkeen sinun tulee antaa seinäsi mitat. Lopuksi voit vielä rajata kuvaa siirtämällä työkalun kehystä. Kun klikkaat kuvaa, voit siirtää kehystä sen yllä ja asettaa sen haluamaasi paikkaan. Muistathan, että Kotitapetin ammattigraafikko voi tarvittaessa käsitellä kuvaasi ja muokata sitä vastaamaan entistä paremmin tarpeitasi. Kotitapetti tarjoaa myös maksutonta neuvontaa puhelimitse. Neuvonta kannattaa hyödyntää, jos tunnet olevasi epävarma valokuvatapetin sommittelussa tai tilaamisessa.

Kun tapettisi näyttää hyvältä Kotitapetin työkalussa, on aika lisätä se ostoskoriin. Kotitapetti lähettää tilauksesi 4 – 5 arkipäivässä. Pääsetkin pian asentamaan uutta tapettiasi kotisi seinälle ja nauttimaan upeista Imatran lomamuistoista aina katsoessasi tapetoitua seinää. Jos tapetoiminen ei ole sinulle kovin tuttua puuhaa, kannattaa tutustua myös Kotitapetin asennusoppaaseen. Valokuvatapetin tapetoiminen vaatii hieman malttia, mutta ei ole lainkaan niin haastavaa kuin ehkä ensiksi ajattelit – ja työn lopuksi upea lopputulos palkitsee pienen vaivannäön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wordie