Macbook air 13 -kone on hyvä tehopakkaus etätyöhön Imatralta käsin

Moni etätyöläinen on alkanut etsiä entistä edullisempia asuinpaikkoja, koska työ on ajasta ja paikasta riippumatonta, voi työtä tehdä hyvin esimerkiksi Imatralta käsin ja säästää näin runsaasti rahaa verrattuna suurimpien kaupunkien, ja etenkin pääkaupunkiseudun, asuinkustannuksiin verrattuna. Jos etätyöt Imatralla kiinnostavat, kannattaa harkita Macbook air 13 -koneen hankintaa, sillä tällä tehopakkauksella työskentely on helppoa ja mukavaa! Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä koneen ostoon luotettavasti ja hyvällä hinnalla!

Mistä Macbook air 13 -kone edullisesti?

Laadukas käytetty macbook air 13 löytyy mReselliltä! Koneet ovat käytettyjä, mutta mResell tarjoaa niille 12 kuukauden takuun, joten ostaminen on turvallista. Sen sijaan käytetyn Macbook air 13 -koneen ostaminen yksityiseltä myyjältä sisältää monia sudenkuoppia ja riskejä. Saatatkin tulla ostaneeksi sian säkissä tai pahimmassa tapauksessa tulet huijatuksi niin pahasti, että menetät rahasi, mutta et saa minkäänlaista konetta. Luotettava mResell onkin hyvä vaihtoehto hankkia laadukkaita Applen tuotteita ilman ikäviä yllätyksiä! Edullisimmat Macbook air 13 -koneet maksavat tällä hetkellä Mresellillä noin 560 eurosta noin 590 euroon.

Miksi etätyöt Imatralla eivät ole hullumpi vaihtoehto?

Asumiskustannukset ovat Imatralla huomattavasti matalammat kuin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Imatralla pääsee vieläpä nauttimaan luonnonrauhasta ja sosiaalisen etäisyydenkin pitäminen onnistuu helposti. Aiemmin etätyötä tehtiin jo jonkin verran ulkomailta, kuten Thaimaasta, käsin, mutta nyt myös Suomen edullisimmat kunnat ovat alkaneet kiinnostaa etätyöläisiä entistä enemmän. Kun asumiskustannukset ovat hillityt, voi työtä tehdä halutessaan tavallista vähemmin, jolloin aikaa jää myös muuhun elämiseen. Toinen vaihtoehto on tehdä töitä normaalisti, tai jopa tavallista enemmän, ja säästää rahaa omien suurten unelmien toteuttamiseen.

Mistä etätyötä?

Etätyön tekeminen saattaa onnistua jopa nykyisellä työpaikallasi, jos työtehtäväsi ovat sellaisia, että ne taipuvat helposti etänä tehtäviksi. Koronaepidemian myötä etätyöskentely monine mahdollisuuksineen on avautunut entistä enemmän monilla työpaikoilla, eikä ajatus etätyöstä ole enää lainkaan niin vieras kuin se saattoi vielä joitakin vuosia sitten olla.

Yksi hyvä vaihtoehto tehdä etätöitä, on siirtyä itsenäiseksi freelancer-yrittäjäksi. Tällöin voit työskennellä useille erilaisille yrityksille ja tarjota heille osaamistasi. Esimerkiksi Upwork ja Freelancer.com ovat hyviä alustoja etätöiden etsimiselle. Monet freelancerit tekevät esimerkiksi käännöstöitä, erilaisia markkinointiin liittyviä projekteja ja graafista suunnittelua. Luo itsellesi ammattimainen profiili vaikkapa molemmille alustoille, kerro työkokemuksestasi ja koulutuksestasi potentiaalisille työnantajille, ja aloita omien etätyömahdollisuuksiesi kartoittaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wordie