Rahoita Imatran lomasi Rahalaitoksen lainalla

Imatra on yllättävän monipuolinen matkailukohde ja juuri nyt koronaepidemian aikana kotimaanmatkailu onkin ulkomaanmatkailua suositeltavampi vaihtoehto. Jos siis etsit uutta kotimaan lomakohdetta, saattaa Imatra olla hyvä vaihtoehto. Toisaalta kotimaan matkailu on yllättävän kallista, joten jos matkakuume on iskenyt, eikä rahaa lomaan yksinkertaisesti juuri nyt ole, kannattaa tutustua Rahalaitoksen sivustoon, jonka avulla kilpailutat helposti ja nopeasti tarvitsemasi lainasumman. Lisäksi kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertailu onnistuu koronaturvallisesti netin kautta, eikä vaadi henkilökohtaisia tapaamisia tai neuvotteluja luotonantajien kanssa.

Lainaa Imatran lomaan netistä

Jos etsit kilpailutettua lainaa Imatran lomaa varten ja haluat hoitaa lainan hakemiseen liittyvät muodollisuudet netin kautta, on Rahalaitos juuri oikea sivusto sinulle! Lainojen kilpailuttamisessa Rahalaitos hoitaa nimittäin suurimman työn puolestasi. Pienin mahdollinen Rahalaitoksen kautta haettava lainasumma on 500 euroa, joka saattaa riittää melko vaatimattomaan lomaan Imatralla – ainakin, jos olet lähdössä reissuun yksin tai maksat vain oman osuutesi loman kuluista.

Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea Rahalaitoksen kautta myös huomattavasti enemmän – aina 70 000 euroon saakka. Näin paljon tuskin tarvitset Imatran lomaa varten, ellet sitten halua ostaa vaikkapa urheiluautoa, jolla voit ajaa näyttävästi suoraan lomakohteeseen. Rahalaitoksella on sekin hyvä puoli, ettei sinun tarvitse erikseen yksilöidä, mihin käyttötarkoitukseen aiot hakemasi lainan käyttää. On kuitenkin tietysti aina tärkeää arvioida tarkkaan oma lainan takaisinmaksukyky, ettei tule hakeneeksi sellaista lainaa, jota ei pystykään maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Laina-ajaksesi voit valita Rahalaitoksella yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen ja laina-aika kannattaakin aina mitoittaa tarkasti oman maksukyvyn mukaan.

Rahalaitos tekee yhteistyötä useiden ammattitaitoisten luotonantajien kanssa ja lainan hakeminen sen kautta on nopeaa ja maksutonta. Asiakkailtaan Rahalaitos on saanut arvosanan 4,47 / 5 eli kyseessä on ilmeisen arvostettu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu.

Mitä tehdä Imatralla?

Imatran Kylpylä on yksi sen suosituimmista ja tunnetuimmista lomakohteista. Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Imatran keskustasta, Saimaan ranta-alueella. Hotellin spa-tilojen käyttämisestä ei peritä lisämaksua. Sama koskee hotellin kuntosalia. Spa-tiloissa pääsee rentoutumaan upeissa tunnelmissa ja kuntosalilla on mukava pitää omaa kuntoa yllä. Imatralta on matkaa Venäjän rajalle vain 12 kilometriä, joten koronaepidemian helpottaessa Imatran lomaan on helppo yhdistää myös piipahdus Venäjän puolella. Asiakkailtaan Finlandia Hotel Imatran Kylpylä Spa on saanut arvosanan 8,4 eli todella hyvä. Kaikkiaan arvioita on annettu tällä hetkellä lähes 5 900 kappaletta.

Toinen suosittu kohde Imatralla on Holiday Club Saimaa. Myös tämä majoituspaikka sijaitsee Saimaan ranta-alueella. Holiday Club Saimaa sijaitsee lähellä kauppakeskus Capria sekä Angry Birds -puistoa. Angry Birds -puisto onkin mukava vierailukohde perheen pienimpien kanssa ja siellä on mukava päästä irrottelemaan ja purkamaan lasten ylimääräistä energiaa. Myös tämä majoituspaikka on saanut asiakkailtaan arvosanan 8,4 eli todella hyvä. Tällä hetkellä majoituspaikka on kerännyt lähes 3 530 arviota. Muita suosittuja kohteita Imatralla ovat esimerkiksi Imatran Kylpylä Spa Apartments, Saimaa Resort Marina Villas ja Kiurun Villas. Jos kaipaat lomallesi linnamaisia puitteita, kannattaa tutustua Scandic Imatran Valtionhotelliin, joka sijaitsee Vuoksen alueella upeassa linnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wordie