Seurapelit Imatran loman viihteenä

Saimaan rannalla sijaitsevalta Imatralta löytyy monia mielenkiintoisia lomakohteita. Etenkin romanttisia majoituspaikkoja löytyy Imatralta useita. Imatran kylpylä on yksi suosituimmista lomakohteista, ja siellä onkin mukava rentoutua vaikkapa koko perheen kesken. Uimisen ja hoitojen lomassa on kiva viettää aikaa seurapelien äärellä, joten ainakin muutama seurueen lempiseurapeleistä kannattaa pakata mukaan matkalaukkuun. Itärajan tuntumassa nettiyhteydet eivät välttämättä ole Suomen nopeimpia, joten seurapelit ovat tästäkin syystä oivallinen vaihtoehto! Matkalle voi pakata myös muutaman ihan uuden seurapelin, sillä lomalla on yleensä kivasti aikaa kokeilla jotakin ihan uutta – ja mikäpä olisikaan kivempi tapa rentoutua kuin kokeilla uutta, mielenkiintoista seurapeliä läheisten ihmisten kanssa?

Seurapelit näppärästi netistä

Ellei kotoasi vielä löydy hyviä seurapelejä tai jos haluat pakata lomamatkalle mukaan jotakin ihan uutta, kannattaa tutustua Partykingin hauskoihin seurapelivalikoimiin! Voit tilata hauskat seurapelit näppärästi netistä! Näin säästät aikaasi ja vaivaasi, jonka voit mieluummin käyttää Imatran loman ja lomaohjelman suunnitteluun.

Pelivinkkejä Imatran lomalle

Jos mukana on sekä lapsia että aikuisia, kannattaa kokeilla Partykingiltä löytyvää Speak Out, Kids vs Parents -seurapeliä. Tässä pelissä pelaajat eivät voi puhua tavalliseen tapaan, sillä pelaajien suussa on erikoinen suukappale, joka aiheuttaa kuolaamista ja epäselvää puhetta. Pelin idea perustuu siihen, että pelaajat yrittävät saada joukkuetoverinsa ymmärtämään sanomansa. Lauseet kuulostavat usein käsittämättömiltä, sillä pelaajien suu ei toimi tavallisesti. Peli onkin todella haastava ja aiheuttaa usein naurukohtauksia, jotka sopivat hyvin Imatran loman tunnelmaan! Peli on tarkoitettu yli 8-vuotiaille pelaajille ja yksi peli kestää noin puoli tuntia. Illan aikana ehtiikin hyvin pelata useamman pelin. Peliin voi ottaa osaa 4–10 pelaajaa ja se maksaa Partykingillä tällä hetkellä noin 40 euroa. Pelipaketti sisältää 200 lausekorttia, joissa on kaksi puolta. 100 korteista on tarkoitettu lapsille ja toiset 100 aikuisille. Lisäksi paketista löytyy kymmenen suukappaletta, joista kuusi on lapsille sopivaa mallia, tiimalasi ja pelisäännöt.

Pick Your Poison -seurapeli on yksi Partykingin suosituimmista seurapeleistä, ja vaikka sen nimi kuulostaakin pahaenteiseltä, ei pelin tarkoitus ole kuitenkaan myrkyttää ketään. Myös tämä peli maksaa Partykingillä noin 40 euroa. Pelin ideana on valita kahdesta huonosta vaihtoehdosta toinen. Valitsisitko sinä koleran vai ruton? Pelikierroksen voittaja saa pisteitä, mutta voittaminen vaatii hyviä älynystyröitä. Pelilaatikko sisältää pelikortteihin kirjoitettuja kysymyksiä kahdella vaihtoehdolla. Pelissä toimii myös erotuomari, jonka tehtävänä on pisteiden jakaminen. Peliä voi pelata suurellakin porukalla, sillä pelaajia voi osallistua kerralla kolmesta aina 16 pelaajaan. Peliä harkitessa kannattaa kuitenkin huomioida, että peli on tarkoitettu 17-vuotiaasta alkaen eli kyseessä ei ole pienille lapsille tarkoitettu peli. Yksi Pick Your Poison -peli kestää noin puolesta tunnista tuntiin.

Mini Mölkky on mukava ulkopeli ja Imatralla jos missä kannattaa viettää runsaasti aikaa myös ulkona. Pienen kokonsa ansiosta Mini Mölkky on pelin perinteistä versiota helpompi ja kevyempi ottaa mukaan lomalle. Mini Mölkky -seurapeli maksaa Partykingillä noin 15 euroa. Mini Mölkkyä pelatessa koko perhe saa näppärästi raitista ilmaa! Pelaajia Mini Mölkkyyn voi osallistua kerralla kaksi taikka enemmän ja pelaajien suositusikäraja on kuusivuotiaasta ylöspäin. Yksi Mini Mölkky -peli kestää puolisen tuntia, joten ennen kuin ilta hämärtyy ja hyttyset valtaavat pelipaikan, ehtii hyvin pelata useammankin kierroksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Wordie